Achtergrondinformatie

Het PABLO systeem is een zeer uitgebreid systeem voor het inzetten van therapie van de bovenste én onderste  extremiteit. Volwassenen en kinderen met neurologische of orthopedische problemen kunnen op een interactieve manier trainen, waarbij de progressie nauwkeurig wordt opgeslagen en weergegeven 삼성 허브 다운로드.

PABLO Handsensor en Bewegingssensoren
Het PABLO systeem bestaat uit een handsensor en twee bewegingssensoren die op het gehele lichaam bevestigd kunnen worden (armen, benen, romp, hoofd) 무선 어댑터 드라이버 다운로드. Met de handsensor kan de knijpkracht en extensie worden gemeten en getraind. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende grepen, zoals de lateral grip, pinch grip, three-point grip en interdigital grips te meten en te oefenen 다운로드.

Met de bewegingssensoren kan nauwkeurig de ROM van de arm worden gemeten; zoals bijvoorbeeld pronatie-supinatie, schouder abductie, elleboog flexie etc. Naast het feit dat de progressie nauwkeurig in de gaten kan worden gehouden, biedt het systeem oneindig veel mogelijkheden voor functionele training, zie ook het filmpje en de folder. Zo kan er bijvoorbeeld een drinkbeweging worden geoefend, waarbij de revalidant echt een kopje vasthoudt. Met de tyroS software kunnen verschillende interactieve spellen gespeeld worden met audiovisuele feedback. De sensoren kunnen zowel op de armen, benen als romp worden bevestigd, zodat elke beweging geoefend kan worden en dit alles binnen de mogelijkheden van de revalidant.

PABLO Multibal
De PABLO Multibal is zeer geschikt voor het trainen van pronatie en supinatie van de onderarm en flexie en extensie van de pols. Het is zelfs mogelijk om in de vroege fase van de revalidatie, bijvoorbeeld bij een slappe hemiparese, de arm en hand te trainen.

PABLO Multiboard
Het PABLO Multiboard kan worden gebruikt voor repetitieve training van individuele en meerdere gewrichten met distale of proximale aanpak. Zelfs zwaar aangedane patiënten kunnen met het Multiboard trainen en leren hiermee compensatie te vermijden.

 

Video Pablo