MYRO

De Myro is een interactief scherm dat met name gebruikt voor (neuro)patiënten met problemen met de bovenste extremiteit en/of cognitieve problemen 다운로드. Er zijn verschillende therapietoepassingen mogelijk; grove en fijn motorische oefeningen, beginnende schrijftherapie, rotatie bewegingen, hand-oog coördinatie, motorische coördinatie en verschillende cognitieve therapieën application octet stream 다운로드.

Het Myro touchscreen reageert op zowel bewegingen als aanrakingen van de gebruiker en/of fysieke objecten, waardoor ontelbare alledaagse motorische vaardigheden geoefend kunnen worden 일빵빵 교재 다운로드. De sensoren herkennen de bijgeleverde objecten (zoals een beker) waarmee verschillende bewegingen, rotaties en duw- en trekkracht, geoefend kunnen worden ms office 2016 64bit 무료.

Door de verstelbare hoogte en grootte van het werkoppervlak is de Myro geschikt voor elke patiënt. Daarnaast is het ook mogelijk om met twee patiënten tegelijk te oefenen 젤다 야숨 다운로드. De Myro leent zich voor zowel uni- en bilaterale training.

Revalidatie met de Myro is erg motiverend, gevarieerd en taakgericht. Dit blijkt onder meer uit de keuze uit een grote verscheidenheid aan motorische en cognitieve games. Tevens is de software erg gebruiksvriendelijk; het programma laat duidelijk zien wat er verwacht wordt, wat er wordt gemeten en geeft de gemeten data nauwkeurig weer. Alles wordt automatisch opgeslagen onder het patiënten profiel.

Video Myro