Achtergrondinformatie

DIEGO – Trainen in de ruimte

Voor alle fases van de neurologische revalidatie

De rechtstreekse beweging van de arm wordt in een virtuele realistische therapie weergegeven 감사해. Het geeft een ongelooflijk gevoel wanneer verloren functies met de hulp van de Diego herwonnen kunnen worden. De speelse trainingen gebaseerd op een, twee of drie dimensionale therapie modules stellen patiënten met motorieke, sensorieke alsook cognietieve tekortomingen in staat om op een gemotiveerde manier te revalideren 스텔라리움 한글판 다운로드.

Arm-schouder revalidatie

Het DIEGO toestel helpt patiënten alsmede therapeuten in de moeilijke trainingen van verloren arm functies op neurologisch en orthopedisch vlak 다운로드. DIEGO stelt patiënten in staat om natuurlijke en dagelijkse bewegingen door middel van passieve en actieve therapieën uit te voeren. Armbandjes dienen om de patiënt uni- of bilateral aan het toestel op een vrij eenvoudige manier vast te maken 다운로드.
Hierdoor kunnen bewegingen worden uitgevoerd in een drie – dimensionaal draaibereik . Therapie met DIEGO® zorgt voor een gevarieerde, motiverend en doelgericht revalidatieproces 그레이들.

Breng armen in beweging

Actieve gewicht ontlasting maakt dit mogelijk, zelfs voor patiënten in een vroeg stadium van de revalidatie. Actieve gewicht ontlasting maakt natuurlijke bewegingssequenties mogelijk, zelfs bij patiënten met slechts weinig armfunctie. Verder kenmerkt DIEGO® zich door zijn tweeledige functie die het de patiënten mogelijk maakt beide armen te gebruiken, terwijl de meeste toestellen slechts het gebruik van één arm mogelijk maakt.

5 voordelen op een rij:

  • Actieve, ondersteunende en passieve therapie opties in alle fasen van de revalidatie
  • Veelzijdig dankzij wandmontage of mobiele kader
  • Doelgerichte training van de individuele armen door middel van uni- en bimanuele trainingen
  • Een therapie-eenheid voor alle fasen van de revalidatie dankzij actieve gewicht ontlasting
  • De 3D bewegingsvrijheid helpt de patiënt om natuurlijke bewegingen snel terug te realiseren

Video DIEGO