Achtergrondinformatie

Actieve, ondersteunende en passieve training

Nadat de vingerpads zijn bevestigd, worden geautomatiseerde bewegingen uitgevoerd Centos 5 9 download. Afhankelijk van de neurologische schade, kan de patiënt ofwel alleen passief of actief worden behandeld. De therapeut definieert een persoonlijk programma 다운로드.

CPM Therapie – de passieve kant wordt gestimuleerd

Ondersteunende therapie – actief o.b.v. de mogelijkheden van de patiënt
Interactieve Therapie – actieve training in een virtuele omgeving op basis van het doelgericht uitvoeren van verschillende taken

Vinger-hand revalidatie

Amadeo is een revalidatiesysteem voor alle fasen van de neurologische revalidatie 구글 드라이브 문서. Bij patiënten met een beperkte beweging in de vingers of de hele hand helpen de gerichte oefeningen de motorische en sensorische functies te verbeteren 다운로드. Dankzij het individuele therapieprogramma dat is afgestemd op de individuele behoeften, verbetert de levenskwaliteit van de patiënt snel. Therapeuten kunnen passief, ondersteunende en actieve varianten van de verschillende modules kiezen, afhankelijk van de vooruitgang die in de loop van de therapie geboekt werd 다운로드.

Slimme therapie

Het gepatenteerde mechanisme van Amadeo imiteert de natuurlijke grijpende beweging van de hand. Hoe simpel deze stap ook mag lijken, de verwerking en het genezingsproces van het lichaam zijn zeer ingenieus. De hersenen, gestimuleerd door de bewegingen van de hand en vingers, beginnen de motorische functies te reorganiseren en/ of herschikken. De intensieve training met een hoge frequentie van grijpbewegingen bevordert het leerproces. In de loop van de taakgerichte training met Amadeo, kunnen de eisen continu worden opgevoerd. Het apparaat ondersteunt altijd precies de benodigde intensiteit, wat een training op de individuele grens van de prestaties van de patiënt oplevert.

Amadeo verbetert de motorische vaardigheden en de kracht van de vingers en/of de hand, en vermindert spasticiteit. De patiënt herwint de natuurlijke bewegingsvrijheid van de handen voor zover dit mogelijk is. De gevarieerde training en de duidelijk gestructureerde feedback evaluaties zijn zeer motiverend voor de patiënten.

5 Voordelen op een rij

  • Continue en ergonomische simulatie van grijpbewegingen
  • Ideaal voor alle fasen van de neurologische revalidatie in de vorm van actieve, ondersteunende en passieve therapieën
  • Meting van de isometrische kracht en de ROM van het bovenste ledemaat
  • Geïntegreerde real-time biofeedbackapparatuur
  • Hoge flexibiliteit en gebruiksvriendelijk

Video Amadeo