Achtergrondinformatie

Elektrostimulatie – Toename van spierkracht, afname van spieratrofie

De SaeboStim One is een draadloze elektrostimulator en wordt voornamelijk gebruikt bij schouder subluxatie problemen 나 홀로 집에 1. Bij hersenletsel is in veel gevallen namelijk het glenohumerale gewricht aangedaan. De gelpads dienen op de gewenste plek te worden geplaatst. De elektrische stroomschokjes activeren de desbetreffende zenuw en/of spiervezels waardoor de spieren samentrekken 다운로드. Als gevolg hiervan ervaart de patiënt na verloop van tijd een toename in spierkracht en een grotere ROM. Daarnaast neemt de pijn af.

Naast schouder subluxatie problemen wordt de SaeboStim One ook ingezet in andere gevallen waarbij sprake is van verminderde functionaliteit 다운로드. De Stim One versterkt immers spierkracht en remt spieratrofie 학습지 다운로드. Zo wordt het ook ingezet bij klapvoet (zie ook: SaeboStep).

De voordelen van de SaeboStim One 다운로드?

  • Draadloos
  • Lichtgewicht en compact design
  • Gebruiksvriendelijk: een programma waarbij louter de intensiteit verstelbaar is
  • Oplaadbare batterijen
  • Herbruikbare gelpads van extreem goede kwaliteit

 

Zie de brochure voor meer informatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

다운로드

Bestellen

Stuur ons een mail met uw NAW gegevens en wij regelen dat het verstuurd wordt 나 홀로 집에 1. Extra gelpads of wings bijbestellen? Ook dat is mogelijk. Er wordt standaard een paar gelpads meegeleverd bij de SaeboStim One.

다운로드 학습지 다운로드 다운로드

Video SaeboStim One