Achtergrondinformatie

De SaeboStep kan uitkomst bieden voor CVA patiënten met milde voetheffer problemen of een klapvoet. Het biedt zowel gemak, comfort en de juiste steun tijdens het lopen door het BOA draaisysteem 키움증권 번개 다운로드. Dat er direct een waarneembaar verschil optreedt, blijkt uit het verhaal van de patiënt in onderstaande video.

Een ander bijkomend voordeel is dat de SaeboStep op iedere schoen bevestigd kan worden nexpose. Zonder én met veters. Draagt u een veterschoen? Bevestig de haakjes op de vetergaten van uw eigen schoen en plaats het koordje. Draagt u een schoen zonder veters 다운로드? Maak twee kleine gaatjes in de schoen en bevestig hierop de haakjes. Het koordje kan op dezelfde wijze worden bevestigd.

Nieuw koord nodig? Of een extra set haakjes?

Koord

Door intensief gebruik kan het voorkomen dat het koordje na enige tijd vervangen moet worden 키움증권 번개 다운로드. Dit is uiteraard geen enkel probleem; het koordje kan apart worden besteld. Raadpleeg onderstaande instructievideo voor het vervangen van het koordje:

 

Haakjes

Heeft u nieuwe schoenen en wilt u extra haakjes bijbestellen nexpose? Dat kan. We hebben nagenoeg altijd zwarte en zilveren haakjes op voorraad. Stuur ons een mail en wij sturen het u toe 다운로드.

Video SaeboStep