Achtergrondinformatie

Functionele orthese handschoen

De SaeboGlove is een lichtgewicht, functionele orthese handschoen die speciaal is ontworpen voor revalidanten met een afhangende pols en/of een gebrekkige vinger extensie 전자정부 프레임워크 파일 다운로드. De veerringen (ook wel: O-ringen) helpen de vingers en duim bij het strekken na een grijpbeweging zodat de hand weer functioneel kan worden ingezet. Niet voor niets dat de Glove veelvuldig wordt ingezet bij CVA patiënten 윤종신 좋니 다운로드. Naast CVA patiënten leent de Glove zich ook uitstekend voor patiënten met andere neurologische aandoeningen waaronder MS, ALS, Guillain-Barré, CP, radialis problemen en overige orthopedische aandoeningen 영화 인랑 다운로드.

Gebruik buiten de therapie om

Het gangbare formaat én de gebruiksvriendelijkheid maken dat het zowel tijdens als buiten de therapie kan worden gedragen. Door het ook thuis te dragen, zal de patiënt beter in staat zijn ADL taken uit te voeren.  

 

Benodigdheden SaeboGlove

De SaeboGlove wordt geleverd in 16 verschillende maatcombinaties. Elke zogenoemde ‘Kit’ bestaat naast de handschoen uit trainingsmateriaal (vier schuimblokjes en een zachte bal), een setje O-ringen en een handig opbergtasje 전자정부 프레임워크 파일 다운로드.

Wenst u de SaeboGlove te bestellen, dan verzoeken we u het bestelformulier in te vullen 윤종신 좋니 다운로드. Dit formulier dient tevens als handleiding. Het is van belang dat de metingen zo nauwkeurig mogelijk worden uitgevoerd. Laat u de meting liever door ons uitvoeren 영화 인랑 다운로드? Neem dan contact met ons op.

Overweegt u de SaeboGlove aan te schaffen, maar bent u er nog niet helemaal over uit? Vraag dan een proefplaatsing aan.

 

Bent u inmiddels in het bezit van de SaeboGlove en wilt u weten hoe u de functionele handschoen moet aantrekken? Bekijk dan onderstaande video.

Ondervindt u desondanks problemen? Wellicht biedt onderstaande video uitkomst.

 

 

Video SaeboGlove