Achtergrondinformatie

SaeboFLEX

De SaeboFLEX is een dynamische functionele pols hand finger orthose. De SaeboFlex kan zowel in acute fase als in chronische fase het effect hebben dat patiënten die problemen ondervinden met bijvoorbeeld de extensie van de fingers weer in staat zijn om allerlei ADL taken te kunnen uitvoeren 통메모리즈 다운로드. Zowel tijdens het gebruik van de SaeboFLEX maar zeer zeker ook na het gebruik omdat er na een bepaalde tijd toch wel degelijk een zogenaamd “Carry over effect” ontstaat 다운로드.

Vergoeding

De SaeboFLEX wordt door merendeel van de verzekeraars volledig vergoed voor patiënten, echter er dient wel een verwijsbrief van de revalidatiearts ingediend te worden 다운로드. Dus indien U interesse heeft vraag het U arts / therapeut of dit iets voor U kunt zijn. ER zijn inmiddels erg veel therapeuten / instrumentenmakers opgeleid in het omgaan en aanmeten van de SaeboFLEX 모던 h 폰트.

Klik hier voor het bestelformulier van de SaeboFLEX 다운로드.

Meer informatie SaeboFLEX

De SaeboFLEX wordt ook verkocht in diverse KITS voor klinieken – ergo / fysio praktijken. Hierdoor kunnen er op zeer voordelige wijze meerdere patiënten tegelijk worden behandeld 통메모리즈 다운로드. De SaeboFLEX onderdelen worden dan in een overzichtelijke opberg unit geleverd in diverse maten. Zo kan er voor een “inpatient” patiënt een SaeboFLEX individueel op maat opgebouwd worden 다운로드. Nadat de patiënt heeft aangetoond dat er vooruitgang ontstaat bij het gebruik kan er voor de patiënt een op maat gemaakte unit besteld worden. Dit geheel biedt voordelen voor zowel de verzekeraar (men weet dat het nut heeft) als voor de kliniek aangezien de patiënt gedurende de actieve revalidatieperiode al gewend is geraakt aan de orthose 다운로드.

SaeboFlex Trouble Shooting

Research papers:

Met betrekking tot research papers verwijzen wij u naar onderstaande documenten 모던 h 폰트. Door ze aan te klikken, kunt u de betreffende studie downloaden. Mocht u meer studies willen zien of hebt u nog vragen, neem gerust contact met ons op 다운로드.

 

 

Video SaeboFlex