Achtergrondinformatie

lemon tree

SaeboSTRETCH

De SaeboSTRETCH is een dynamische rustspalk. De spalk kan zowel in een acute (ter voorkoming van verkorting) als in een chronische fase ingezet worden 다운로드. Een aantal kenmerken:

  • Er worden drie verschillende (weerstand) handplaten meegeleverd zodat per patient de juiste gebruikt kan worden.
  • De stand van de pols kan individueel ingesteld worden
  • De positie van de duim kan ingesteld worden
  • De liner (stoffen gedeelte) kan gemakkelijk verwijderd worden voor schoonmaken 가천대 전자출결.

De SaeboSTRETCH is verkrijgbaar in vijf verschillende maten: XXS, XS, S, M en L. Hiermee is de SaeboStretch ook geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar 다운로드.

Klik hier voor het bestelformulier van de SaeboSTRETCH 바, 멜로디, 나는 mp3를.

saebo-stretch-comparison-chart-small

 

 

Doel SaeboSTRETCH

Verschil tussen statisch spalken en dynamisch is in bijgaand overzicht duidelijk zichtbaar 다운로드.  Het doel van de SaeboSTRETCH is o.a. het voorkomen van contracturen. Iets wat bij statische spalken nogal snel voor kan komen. Een andere doelstelling van de SaeboSTRETCH is het stretchen van de spieren in de onderarm/pols/vingers 가천대 전자출결. Dit kan gedaan worden door middel van de handplaat in een andere hoek te brengen. Belangrijk is dan ook om een juiste beoordeling te maken waar men moet beginnen 다운로드. In een zeer acute fase kan vaak nog begonnen worden in een 25 graden extensie stand, in een Chronische fase dient wel rekening gehouden te worden in reeds verkorting van de spieren zodat je vaak begint in een palmairflexie stand 바, 멜로디, 나는 mp3를.

Research papers

 

Video Saebo Stretch