Achtergrondinformatie

MAS

De MAS, door Hankamp Rehab BV zelf ontworpen en ontwikkeld, is een dynamische armondersteuning die met name geschikt als therapeutisch hulpmiddel 다운로드. De MAS kan zowel zittend als staand gebruikt worden en heeft in zijn klasse één van de grootste ‘Range of Motion’.

De MAS dient zowel als hulpmiddel voor de patiënt als voor de therapeut 소설 ebook 다운로드. Nadat de unit drie jaar geleden geplaatst werd was een van de eerste reacties van de therapeut ‘voor het eerst in mijn carrière heb ik ‘s avonds geen rugpijn meer’ 새 찬송가 jpg 다운로드.

De MAS wordt geleverd met een tafelsteun en kan optioneel uitgerust worden met een verrijdbaar baseframe. De hoeveelheid compensatie kan gemakkelijk ingesteld worden en omdat er een overzichtelijke ‘scaling’ is aangebracht, kan een voortgangsrapportage per patiënt gemakkelijk bijgehouden worden 백야행 소설.

Een ander bijkomend voordeel is de prijs. Interesse? Vraag hem dan bij ons aan 다운로드. Een gratis proefplaatsing is overigens ook mogelijk.

Download hier een brochure:

새 찬송가 jpg 다운로드

Studies MAS

Ook voor de MAS zijn er diverse studies beschikbaar aangezien er op het gebied van gewicht compensatie van schouder en arm veel onderzoek is gedaan 다운로드. Een aantal onderzoeken kan hieronder worden bekeken.

Research papers:

백야행 소설 다운로드

Video MAS