Achtergrondinformatie

다운로드

Riablo was het eerste product dat op de markt werd gelanceerd. De Riablo is een biofeedback systeem dat bestaat uit drie draagbare sensoren. Daarnaast beschikt het over een uitgebreide database met meer dan 350 (!) oefeningen en kan het, desgewenst, worden aangevuld met een balansbord 다운로드. De sensoren verzamelen uiteenlopende data variërend van de ROM van de onderste en bovenste extremiteit tot drukpunten van de voet. Hierdoor kunnen er diverse assessments met de Riablo worden gedaan:

  • Romberg Test
  • ROM bovenste extremiteit
  • Core stabiliteit

Dit maakt de Riablo geschikt voor zowel neurologische als orthopedische patiënten 다운로드. Zo wordt het veelvuldig ingezet na het plaatsen van heup- en knieprotheses en in geval van balansproblemen, rugletsel of sportblessures.

De verzamelde data worden door middel van een bluetooth verbinding naar de computer overgebracht 징글벨 다운로드. De hieruit voortvloeiende rapporten geven inzicht in zowel de kwaliteit als kwantiteit van de oefeningen. Dit stelt de therapeut in staat het verloop van het revalidatietraject nauwlettend in de gaten houden ongeacht of deze (deels) thuis of in de kliniek plaatsvindt 다운로드. In hoeverre treedt er daadwerkelijk verandering op?

 

Video Riablo