Achtergrondinformatie

Kari doet wat het beloofd: eenvoudige en effectieve ondersteuning bieden bij thuisrevalidatie. De opzet is dan ook simpel met slechts een enkele sensor en de bijbehorende app 다운로드.

Hoe het werkt?

De patiënt bevestigt de draagbare sensor op het gewenste lichaamsdeel en selecteert vervolgens de oefeningenreeks in de app 고담체. De app heeft een drieledige functie. Zo dient het als data-opslag, illustreert het de uit te voeren oefening en geeft het de beweging van de patiënt live weer (biofeedback) 다운로드. De sensor kan beschouwd worden als user-interface. Het registreert namelijk nauwkeurig de bewegingen van de patiënt en draagt de verzamelde data via de bluetooth-verbinding over op de app dbdesigner 다운로드. Aan het einde van de sessie vloeit er automatisch een rapport voort uit de data. Dit is erg handig om direct inzicht te krijgen in de mate waarin er progressie is gemaakt 다운로드.

Om de therapie/training (ook) vanuit huis te kunnen doen, is de app voor therapeuten toegankelijk. Hiermee kan de therapeut vanaf afstand voor u een revalidatieprogramma samenstellen met de gewenste oefeningen 윤디자인 무료폰트 다운로드. Zo kunt u effectief thuis aan de slag.

Is het te moeilijk? Of ervaart u pijn tijdens de oefening? Ook dit kunt u uw therapeut laten weten door aan het einde van de oefening feedback te geven.

다운로드

Voor wie is Kari geschikt?

  • Revalidanten met een knie- of heupprothese
  • Revalidanten met balansproblemen of verminderde kracht
  • Sportrevalidanten met een knie- of enkelblessure

Uiteraard is het niet nodig revalidant te zijn om van de zeer uiteenlopende mogelijkheden van Kari gebruik te maken 다운로드. Juist degenen die fit willen blijven zonder de deur uit te hoeven, halen met Kari een heuse aanwinst in huis.

 

De app

De app is geschikt voor alle smartphones en tablets 고담체.

dbdesigner 다운로드 다운로드

Video Kari