CoRehab

CoRehab is een Italiaanse producent van geavanceerde revalidatie apparatuur. Apparatuur die zich bij uitstek lenen voor neuro, sport of orthopedisch gerelateerde problemen. De producten van CoRehab zijn niet alleen ontworpen voor revalidanten maar ook door revalidanten. Na een lang revalidatietraject hadden de oprichters van CoRehab een goed beeld van waar het de sector nog aan ontbrak: data en biofeedback. Vreemd is het dan ook niet dat deze twee aspecten de rode draad vormen in de productlijn.

Vandaag de dag spelen data een enorm grote rol in ons leven. Data die ons in staat stellen rationele én gegronde beslissingen te nemen. Een erg belangrijke fase in het revalidatietraject. Voordat deze beslissingen echter kunnen worden genomen, moeten de data worden verworven.

Vandaar dat CoRehab haar producten voorzien van audiovisuele feedback systemen. Op objectieve, én dus nauwkeurige, wijze worden metingen gedaan. Deze metingen vormen een belangrijk uitgangspunt voor het revalidatieproces. De analyses stellen de patiënt namelijk in staat gerichter te revalideren. Dit verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van het gehele revalidatietraject. Immers, meten is weten.

 

Producten

Riablo

Op maat revalideren mét biofeedback

Back in Action

Return to Sport na een voorste kruisbandblessure