CoRehab

CoRehab is een Italiaanse producent van geavanceerde revalidatie apparatuur. Apparatuur die zich bij uitstek lenen voor neuro, sport of orthopedisch gerelateerde problemen 유튜브 계정 다운로드. De producten van CoRehab zijn niet alleen ontworpen voor revalidanten maar ook door revalidanten. Na een lang revalidatietraject hadden de oprichters van CoRehab een goed beeld van waar het de sector nog aan ontbrak: data en biofeedback 네이트 온 톡. Vreemd is het dan ook niet dat deze twee aspecten de rode draad vormen in de productlijn.

Vandaag de dag spelen data een enorm grote rol in ons leven 다운로드. Data die ons in staat stellen rationele én gegronde beslissingen te nemen. Een erg belangrijke fase in het revalidatietraject. Voordat deze beslissingen echter kunnen worden genomen, moeten de data worden verworven 테일즈 런너 다운로드.

Vandaar dat CoRehab haar producten voorzien van audiovisuele feedback systemen. Op objectieve, én dus nauwkeurige, wijze worden metingen gedaan 파워포인트 차트 다운로드. Deze metingen vormen een belangrijk uitgangspunt voor het revalidatieproces. De analyses stellen de patiënt namelijk in staat gerichter te revalideren 다운로드. Dit verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van het gehele revalidatietraject. Immers, meten is weten.

 

Producten

Riablo

Op maat revalideren mét biofeedback

Kari

Thuisrevalidatie: eenvoudig en effectief

Back in Action

Return to Sport na een voorste kruisbandblessure