Thuisrevalidatiekit neuropatiënten

Gepost door: Susan Booijink op 29 juli 2020

Onze oefenkit voor thuisrevalidatie is een groot succes gebleken! Wat hebben wij genoten van alle leuke telefoontjes, mailtjes en berichten die jullie hebben gedeeld, waarvoor dank 신서유기 7 다운로드.

Voor diegene die het hebben gemist; afgelopen periode hebben wij deze kits verspreid onder eerstelijnspraktijken, revalidatiecentra en GRZ-instellingen 마이크로소프트 오피스 평가판. Mede dankzij een subsidie van ZonMw hebben wij deze kits kunnen verspreiden over het land.

Deze kit is speciaal ontwikkeld voor neuropatiënten (op leeftijd) met een beperkte handfunctie phpinfo.php. In de praktijk blijkt dat niet iedereen in de samenleving profiteert van de digitalisering. De ontwikkeling van een niet-digitale kit was dan ook een weloverwogen en bewuste keuze 영화 소명 3 다운로드. Een keuze die in het bijzonder in deze tijd zijn vruchten afwerpt nu fysieke ontmoetingen tussen therapeut en patiënt tot een minimum waren, en in sommige gevallen nog steeds zijn, beperkt 다운로드. Met deze eenvoudige en toegankelijke kit worden patiënten de mogelijkheid geboden te blijven oefenen. Eén aspect stond voor ons namelijk als een paal boven water: stilstand is achteruitgang 다운로드. De ontwikkeling van de thuisrevalidatiekit vergde een andere manier van denken. Een manier van denken die ons forceerde terug te gaan naar de ‘roots’ 다운로드. Naar daar waar het in essentie om draait: effectieve revalidatie op maat. Digitaal of niet.

We hebben zelf nog een aantal extra kits samengesteld en verdeeld over instellingen die ze heel erg goed kunnen gebruiken Premiere pro download. Mocht je de kit nog wensen te ontvangen, neem even contact met mij op y.mulderij@hankamp.nl en dan kijk ik wat ik voor je kan doen 다운로드.