SaeboMAS vergroot betrokkenheid patiënt

Gepost door: Susan Booijink op 26 juni 2018

Therapeuten zijn erg enthousiast over de functionaliteiten van de SaeboMAS. Zij zijn echter niet de enigen; de reacties van patiënten met een verstoorde arm- handfunctie zijn lovend 호텔 델루나 6회 다운로드. De SaeboMAS draagt namelijk bij aan het herwinnen van hun onafhankelijkheid. Eén van de meest gehoorde prioriteiten binnen het revalidatieproces.  ‘Door de SaeboMAS in te zetten, wordt de arm ondersteund waardoor de patiënt zelf in staat wordt gesteld handelingen te verrichten met de arm/hand 일곱개의 대죄 1기 다운로드. Dit geeft patiënten een enorme boost aan zelfvertrouwen en verhoogt betrokkenheid in het revalidatieproces’ aldus een van de therapeuten.

De SaeboMAS is in staat daadwerkelijk het verschil te maken 초가스 냠냠 세계여행 다운로드. En, nóg belangrijker, het biedt weer perspectief. Ook op de momenten waarop vaak gedacht wordt dat er nog slechts weinig progressie gemaakt kan worden 오큘러스 런타임 다운로드.

Dankzij de komst van de SaeboMAS mini, is het overigens ook mogelijk thuis te oefenen. Op deze manier beperkt het revalideren zich niet tot de momenten waarop de therapeut aanwezig is 개똥벌레. Bovendien: practice makes perfect!