Meten = weten

Gepost door: Susan Booijink op 18 februari 2020

Herkent u dat? Dat u het zeker wilt weten? Niet alleen om er gerust op te zijn, maar ook gewoon omdat de middelen er voor zijn? Bovendien is tijd een schaars goed vandaag de dag 다운로드. We willen doelgericht en weloverwogen aan de slag. De medische sector speelt hierop in met diverse ontwikkelingen. Innovatieve ontwikkelingen waarmee bewegingen kunnen worden gekwantificeerd 세라토 dj 다운로드.

Zo hebben onderzoekers aan de Universiteit van Helsinki een jumpsuit ontwikkeld a시네마 폰트 다운로드. Een bijzondere weliswaar; het registreert de bewegingen van baby’s van 5 mnd en ouder.  De verworven data geven inzicht in de neurologische ontwikkeling van de baby 다운로드. Het draaggemak van de jumpsuit maakt dat er onder meerdere omstandigheden data kunnen worden verzameld. Zo ook in de vertrouwde thuissituatie van de baby 다운로드. Eenmaal terug in het ziekenhuis worden de data geanalyseerd. Zijn er symptomen die wijzen op neurologische problemen? Of juist problemen die een ontwikkelingsachterstand kunnen veroorzaken ebs 클립? De jumpsuit zorgt ervoor dat er vroegtijdig én gericht kan worden geanticipeerd. Dit kan zijn vruchten afwerpen op de lange termijn.

Een geweldige ontwikkeling én aanvulling op het huidige aanbod 윈도우10 1909 다운로드.

Wist u bijvoorbeeld dat de Opals van APDM ook data verzamelen? Dat er hiermee gericht te werk kan worden gegaan 다운로드? En, dat deze bij ons verkrijgbaar zijn?

Het verschil? Het zijn draagbare sensoren die op de desgewenste lichaamsdelen kunnen worden bevestigd. Ideaal om de bewegingen van de onderste of bovenste extremiteit te kwantificeren 아이튠즈 xp. Óf beide.

De overeenkomst? Data verzameling: Anywhere. Anytime.