Wanneer het prototype eindelijk gelanceerd mag worden…

Gepost door: Susan Booijink op 15 november 2018

De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ook bij TecnoBody en Tyromotion. De Medica beurs in Düsseldorf stond volop in het teken van innovatie uml download. Hankamp Rehab was er bij en kon de nieuwe ideeën van haar leveranciers met eigen ogen aanschouwen.

Waar Tecnobody het prototype van de nieuwe Pro-Kin en de D-Wall Kids lanceerde, mocht Tyromotion eindelijk het prototype van de LEXO aan het publiek presenteren:  een geavanceerd apparaat voor het verbeteren of herwinnen van de loopfunctie robocopy.

De LEXO kenmerkt zich door zijn compacte formaat waarmee de patiënt zich op comfortabele en veilige wijze door de ruimte kan bewegen. Daarnaast is de LEXO uitgerust met verschillende trainingsmodes waardoor de mate van ondersteuning kan worden aangepast aan de fase waarin de patiënt zich bevindt 다운로드. Dit zorgt er eveneens voor dat de therapeut fysiek ontlast wordt en zich weer volledig kan richten op het revalidatieproces van de patiënt. De LEXO wordt gezien als de logische, volgende stap in het revalidatieproces na de OMEGO 다운로드. De focus komt namelijk nog meer te liggen op het verbeteren van de balans, spierkracht en uithoudingsvermogen  met als uiteindelijke doel dat de patiënt weer zelfstandig kan lopen 다운로드.

Halverwege 2019 zullen de eerste testen worden uitgevoerd met de LEXO in een klinische omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De D-Wall van TecnoBody kenden we al 다운로드. Vanaf medio 2019 kunnen we de reeks uitbreiden met de nieuwe variant: de D-Wall Kids. Deze geavanceerde ‘Digital Wall’ is uitermate geschikt voor kinderrevalidatie 다운로드. Op intensieve en plezierige wijze kan er binnenkort worden gewerkt aan de revalidatie van jonge kinderen. Ook met de kids variant kunnen metingen worden gedaan zodat het revalidatietraject op de voet kan worden gevolgd 다운로드.

Dit was echter niet het enige waarvoor TecnoBody naar Düsseldorf was afgereisd. Ook het prototype van de nieuwe Pro-Kin werd vol trots gepresenteerd 다운로드. De D-Wall is namelijk niet meer het enige product dat is uitgerust met 3D camera en scherm. Vanaf medio volgend jaar kan ook de nieuwe Pro-Kin aan dit rijtje worden toegevoegd 더 바인딩 오브 아이작 리버스 다운로드.