Achtergrondinformatie

다운로드

De Mobility Lab software blijkt uit diverse onderzoeken een van de meest betrouwbare manieren voor het verzamelen van data omtrent gang- en balansanalyses 다운로드. Niet voor niets gebruiken meer dan honderd universiteiten en ziekenhuizen wereldwijd dit systeem voor het uitvoeren van dergelijke analyses.

Dataverzameling en -analyse is erg makkelijk aan de hand van de Mobility Lab software van APDM 작업 스케줄러 다운로드. Na de Opal sensoren op de patiënt te hebben bevestigd hoeft er alleen nog een gestandaardiseerde test worden uitgevoerd. Na de test kan de opgeslagen data worden vergeleken met de gestelde normen om zo tot de juiste conclusies te komen 교통지도. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem uit zich dan ook middels de reeds geïntegreerde algoritmes.

신도리코 다운로드

Wat de tests en metingen betreft, staan deze uitvoerig beschreven op de site van APDM 다운로드. Hoewel deze zijn voorgeschreven betekent het echter niet dat deze aangepast kunnen worden. Integendeel zelfs aangezien deze handmatig kunnen worden aangepast 작업 스케줄러 다운로드. Zo kan de duur van de test worden aangepast of een dubbeltaak worden toegevoegd.

Afhankelijk van de soort test die moet worden uitgevoerd, zijn er een bepaald aantal Opals nodig die vervolgens op een bepaalde plek op het lichaam moeten worden bevestigd 교통지도. Hiervoor zijn de volgende pakketten samengesteld:

  • Balance: bestaande uit 1 sensor voor de lumbaal
  • Lower Limb Gait + Balance: bestaande uit 3 sensoren waarvan twee voor beide voeten en een voor de lumbaal
  • Full Body Gait + Balance: bestaande uit 6 sensoren waarvan twee voor beide voeten, twee voor beide handen, een voor de lumbaal en sternum 다운로드.

 

Vragen?

Voor aanvullende informatie en/of vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen 신도리코 다운로드.

Video Mobility Lab