Achtergrondinformatie

SaeboGLOVE

De SaeboGLOVE is een lichtgewicht functionele handschoen die zowel tijdens de therapie als thuis kan worden gebruikt om ADL taken (beter) uit te voeren. Veerringen helpen de vingers en duim bij het strekken na een grijpbeweging zodat de hand weer functioneel kan worden ingezet.

Gebruik van SaeboGLOVE

De SaeboGLOVE wordt veel ingezet bij CVA patiënten, maar is ook uitermate geschikt voor patiënten met andere neurologische aandoeningen zoals MS, ALS, Guillain-Barré, CP, radialis problemen en orthopedische aandoeningen met afhangende pols en/of gebrekkige vinger extensie. De Glove is ook geschikt voor kinderen vanaf 7/8 jaar.

Benodigdheden SaeboGLOVE

De SaeboGLOVE wordt geleverd in 16 verschillende maatcombinaties. Om de juiste maatcombinatie voor u te kunnen samenstellen hebben we 4 maten van u nodig. Om de juiste maten te kunnen meten, download u onderstaand maatformulier. Probeer de meting zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

Elke SaeboGlove wordt geleverd met 4 schuimblokjes en 1 zachte bal als trainingsonderdelen, tevens wordt de Glove geleverd in een handig opbergtasje en met een kompleet setje van O ringen, echter de SaeboGLOVE dient natuurlijk met name als functionele orthese.

Indien gewenst kunnen wij de meting voor u uitvoeren. Laat het ons dan weten, voor iedereen geldt dat een proefpassing gratis is.

Download hier het maatformulier:

Video SaeboGLOVE